products

De Benen en Buik 120hz die EMS van mensen Machine beeldhouwen

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Sincoheren
Certificering: ISO13485
Modelnummer: Sinco-HIEMT
Min. bestelaantal: 1 reeks
Prijs: $2500~$3500 per set
Verpakking Details: Aluminiumgeval, 73cm*70cm*116cm, 84KG
Levertijd: 5-8 werkdagen
Betalingscondities: L/C, T/T, Western Union, MoneyGram, D/P, D/A
Levering vermogen: 5 reeksen per week
Gedetailleerde informatie
Naam: Voor de Benen van Mensen en Buikems Sincosculpt Lichaam die Machine beeldhouwen Sleutelwoord: Lichaam die Machine beeldhouwen
Effect: Bouw spier, verminder vet, spier van de reparatie de bekkenvloer Handvatten: 4 handvatten + de bekkenoptie van het de reparatiehandvat van de vloerspier
Het werk Frequentie: 1-120Hz Verleende naverkoop de Dienst: Vrije vervangstukken, Onlineondersteuning, Gebiedsinstallatie, commissie
Eigenschap: Gewichtsverlies G.W: 74KG
Hoog licht:

EMS die van mensen machine beeldhouwen

,

benen en buik EMS die machine beeldhouwen

,

120hz EMS die machine beeldhouwen


Productomschrijving

Voor de Benen van Mensen en Buikems Sincosculpt Lichaam die Machine beeldhouwen

 

 

Wat is Sincosculpt?

 

Sincosculptapparaat voor esthetisch doel wordt ontworpen, die 4 (vier) hebben instrumenten met hogere intensiteit die. Het is scherp-randtechnologie in het niet-invasieve lichaam de contouren aangeven van, aangezien het niet alleen VET BRANDT, maar ook BOUWT SPIER.

 
Bovendien, vereist de behandeling geen anesthesie, insnijdingen, of ongemak. In feite, kunnen de patiënten achterover leunen en ontspannen, terwijl het apparaat het equivalent van meer dan 20.000 pijnloos kraken uitvoert of hurkt.

 

 

 

Hier zijn 3 dingen u over EMS moet kennen:

 

1. Hallo-EMT. Dit acroniem betekent Geconcentreerde Elektromagnetische het gebiedstechnologie Met hoge intensiteit (van hallo-EMT). Dit is de veilige en efficiënte technologie achter EMS. Hallo-EMT de technologie veroorzaakt korte uitbarstingen van krachtige spiersamentrekkingen in het behandelingsgebied. Deze supramaximal spiersamentrekkingen zijn niet uitvoerbaar door vrijwillige samentrekkingen. Wanneer het spierweefsel aan deze samentrekkingen wordt blootgesteld, moet het aan dergelijke extreme en zware voorwaarden aanpassen. Het weefsel doet dit door zijn binnenstructuur te remodelleren, en daarbij, bouwt spier en brandt vet. Dit leidt tot verhoogde spierdichtheid, verminderd volume, betere definitie, en betere toon.

 

2. Snel en efficiënt. De studies tonen aan dat EMS vet door 19% kan verminderen terwijl ook het verhogen van buikspiermassa met 16%. EMSculpture is een aantrekkelijke behandelingsoptie voor zij die een BMI van minder dan 25 hebben en geen ideale kandidaten voor andere vette verminderingsbehandelingen kunnen zijn. Deze pijnloze zittingen vergen ongeveer 30 minuten en kunnen op andere behandelingen worden toegevoegd of worden gestapeld zoals het Koele Beeldhouwen om patiënten het strakke, vaste lichaam te geven dat zij hebben gewild.

 

3. Ingewanden en uiteinden. EMS is bijzonder efficiënt op koppige vette stortingen in de buik en de billen die vaak de gebieden die voor die frustreren die zijn hun lichaamsvorm door oefening en alleen dieet willen verbeteren.

 

 

Specificaties:

 

Technologie Elektro de Spierstimulatie van EMS
Verrichtingssysteem Geconcentreerde Elektromagnetisch met hoge intensiteit
Taal Het Engels en anderen
Handvatten 2 handvatten/4 handvatten
Materiaal ABS+Stainless Staal
Kleur Wit
Voltage 110V/220V 50-60Hz
Verpakkingsgrootte 71*61*112CM
G.W. 74KG

 

 

Interfacevertoning

De Benen en Buik 120hz die EMS van mensen Machine beeldhouwen 0

 

 

Before and After

De Benen en Buik 120hz die EMS van mensen Machine beeldhouwen 1

 

FAQ

 

Q: Wat is EMS?

A: EMS is het enige FDA-Ontruimde apparaat helpen spieren non-invasively, in enkel een paar 30 minieme zittingen bouwen en beeldhouwen, voor het directe en op lange termijn lichaam beeldhouwen. EMS elimineert ook de vette cellen die enige 2 creëren in-1 behandeling voor vet en spier die, met resultaten beeldhouwen die onvergelijkelijk in de industrie zijn.

 

Q: Hoe werkt EMS?

A: De niet-invasieve (Geconcentreerde Elektromagnetisch Met hoge intensiteit) technologie hallo-EMT veroorzaakt 20.000 diepe en krachtige spiersamentrekkingen niet uitvoerbaar door vrijwillige samentrekkingen.

Wanneer blootgesteld aan sterke samentrekkingen, wordt het spierweefsel gedwongen om aan zulk een extreme voorwaarde aan te passen. Het antwoordt met het diepe remodelleren van zijn binnenstructuur die in spier resulteert die en uw lichaam bouwen beeldhouwen.

 

Q: Is er om het even welke onderbreking met EMS?

A: EMS is niet-invasief en vereist geen terugwinningstijd of pre/voorbereiding na de behandeling. U zult naar uw normale activiteiten kunnen terugkeren aangezien het melkzuur dat van spiersamentrekkingen opbouwt, tijdens fase 3 van de behandelingscycli wordt uitgespoeld.

 

Q: Welke gebieden behandelt EMS?

A: Momenteel behandelt EMS de buik voor spier het stemmen en vette vermindering, evenals behandelt de billen voor het opheffen en volumization.

 

Q: Welke resultaten kan ik met EMS verwachten?

A: U kunt een permanente daling 19-23% van vet van de buik, evenals een 16%-verhoging van de spiervezels verwachten. Voor de uiteindelift, kunt u verwachten 44.5cm terwijl ook het verhogen van de blik van volume in midsection van de billen opheffen.

 

Contactgegevens
Sincoheren

Telefoonnummer : +8613671312368

WhatsApp : +8613671312368