aboutus

Beijing Sincoheren Science And Technology Development Co., Ltd.

Beijing Sincoheren Science And Technology Development Co., Ltd. Beijing Sincoheren Science And Technology Development Co., Ltd. Beijing Sincoheren Science And Technology Development Co., Ltd. Beijing Sincoheren Science And Technology Development Co., Ltd. Beijing Sincoheren Science And Technology Development Co., Ltd.
1 2 3 4 5
Type Business: Fabrikant
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Oceanië
Merken: Monaliza
Aantal werknemers: 380~400
Jaarlijkse omzet: 2.5 million-5 million
Opgericht Jaar: 1999
Export pct: 80% - 90%
Ongeveer ons
Inleiding

 

 

De Wetenschap en de Technologische ontwikkelingco. van Peking Sincoheren, Ltd is het eerste high-tech bedrijf op grote schaal in China om in R&D, de productie en de verkoop van medische laser, intens gepulseerd licht en rf in dienst te nemen. Het geregistreerde kapitaal van het bedrijf is 1,16 miljoen yuan.

 

Het bedrijf wordt gevestigd in de High-tech Streek van Zhongguancun, Haidian-District, Peking, met verkoopafdeling, productieafdeling, kwaliteit en Technologieafdeling, uitvoerige afdeling en andere afdelingen. Het bedrijf heeft meer dan 1200 vierkante meters van productie-installatie, meer dan 500 vierkante meters van bureaugebied en meer dan 200 werknemers.

 

De laatste jaren, heeft het bedrijf snel belangrijke internationale markten door technologische innovatie en de dienst van uitstekende kwaliteit bezet, met jaarlijkse verkoop die 50 miljoen yuans overschrijden; Het heeft takken in centrale steden zoals Hong Kong, Shanghai en Guangzhou, en belangrijke markten overzee zoals Australië en Europa. Het bedrijf heeft de beroepskwalificatie van het veroorzaken van en het verkopen van medische apparaten, en de de invoer en de uitvoerrechten en de invoer en de uitvoeragentschaprechten van verwante producten verkregen.

China Beijing Sincoheren Science And Technology Development Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

Geschiedenis

In 1999, de Wetenschap van Peking Sincoheren en Technologische ontwikkeling werd Co., Ltd geregistreerd en werd opgericht;

 

In 2001, de bedrijfgedeponeerde handelsmerken „MONALIZA“ „SINCOHEREN“;

 

In 2009, verkreeg de onderneming de van de de certificatie-instantieiso9001 kwaliteit van Rijn het beheersysteemcertificatie, verkreeg de internationale handel „pas“, elimineerde de internationale handelsbelemmeringen;

 

In 2009, verkreeg het bedrijf het high-tech de ondernemingscertificaat van Peking;

 

In 2012, verkreeg het bedrijf het Australische Register van therapeutisch goederencertificaat;

 

In 2014, verkreeg het bedrijf het het octrooicertificaat van het verschijningsontwerp, met inbegrip van de therapeutische apparaten van de halfgeleiderlaser, vet therapeutische apparaten branden, de therapeutische apparaten van de laserhuid, de therapeutische apparaten van de kooldioxidelaser en de bevroren therapeutische apparaten die van het gewichtsverlies;

 

In 2014, coolplas“ „Razorlase“ van „UniChill“ van bedrijfgedeponeerde handelsmerken „;

 

In 2016, het bedrijfgedeponeerde handelsmerk „exQ-Laser“ „ExMatrix“;

 

In 2016, verkreeg het bedrijf het medisch apparaatkentekenbewijs van de Volksrepubliek China;

 

In 2017, de bedrijf verkregen TUV certificatie;

 

In 2018, het bedrijfgedeponeerde handelsmerk „SincoHIFU“.

 

 

De laatste jaren, blijft het bedrijf nieuwe en oude klanten in binnen- en buitenland ontwikkelen en handhaven. Onze producten verkopen goed in het Ziekenhuis 301, Xuanwu-het Ziekenhuis, het Vijfde Aangesloten Ziekenhuis van de Universiteit van Zonyat sen en de andere grote en middelgrote ziekenhuizen in China. De stabiele kwaliteit heeft een groot aantal binnenlandse en buitenlandse verdelers aangetrokken en de agenten, zoals medisch Brazilië rejuvene (gelegen in Sao Paulo, hoofdzakelijk medisch verkopen en schoonheidsmateriaal aan Brazilië en Zuid-Amerika), a van Japan zijn Kay Co. Ltd (hoofdzakelijk het invoeren Chinees materiaal en het verkopen van het aan lokale schoonheidsagentschappen), Rusland sunbreeze (gelegen die in Irkoetsk, in 2002, IPL gestationeerde droomhuid wordt opgericht (in Berlijn, dient hoofdzakelijk onafhankelijke schoonheidssalons en medische klinieken, met takken in Duitsland en Zwitserland). Het bedrijf nam hoofdzakelijk in laser IPL en het verwante producten huren, verkoop, naverkoop en onderhoud (Dr. MED) in dienst. Yves Dubey, Arzt F, Zwitserland) ü R allgemeinmedizin (gestationeerd in Roze, verstrekt Zwitserland, medische projecten en productverkoop).

 

 

Dienst

Goedgekeurde Leveringstermijnen: FOB, CIF CFR, EXW, DDP, DDU;
Toegelaten Betalingsmunt: USD, EUR, JPY, CAD, AUD, HKD, GBP, CNY, CHF;
Toegelaten Betalingstype: T/T;
Gesproken taal: Engels, Spaans, Japans, Duits, Frans, Russisch, Italiaans, Chinees.

 

 

De klantentevredenheid is altijd onze achtervolging geweest. Als u om het even welke vragen over het principe en de verrichting van de machine hebt, kunt u met ons verkooppersoneel op elk ogenblik communiceren.

 

 

De dienstproces

China Beijing Sincoheren Science And Technology Development Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

Na de verkoopdienst

 

Onze producten hebben een garantie van 12 maanden. Wij zullen gedetailleerde productinformatie voor te begrijpen u verstrekken. Nadat u de machine ontvangt, zullen wij opleiding in de vorm van online videogesprek leiden om ervoor te zorgen dat u de machine kunt nauwkeurig in werking stellen.

 

 

Product verpakking

China Beijing Sincoheren Science And Technology Development Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

Ons Team

In de loop van de jaren, heeft ons team actief aan tentoonstellingen in andere landen deelgenomen.

 

Italië Cosmoprof

China Beijing Sincoheren Science And Technology Development Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

 

BAD VAN DE V.S.

China Beijing Sincoheren Science And Technology Development Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

Medische 2015 Dusseldorf

China Beijing Sincoheren Science And Technology Development Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

 

Australië

China Beijing Sincoheren Science And Technology Development Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3

 

Doubai Derma

China Beijing Sincoheren Science And Technology Development Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 4

 

Italië Derma

China Beijing Sincoheren Science And Technology Development Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 5

 

De V.S. 2018 San Diego

China Beijing Sincoheren Science And Technology Development Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 6

Contactgegevens